Vi tilbyder:

Banner billede

 

Træklatring

Træklatring er ikke alene en kende alternativt, det er også udfordrende og sjovt; og for de fleste vil det også være forbundet med en del nostalgi, da det er de færreste, der er kommet gennem deres barndom uden at have udfordret skæbnen ved at klatre helt derop, hvor grenene er tynde og udsigten fortrinlig – med et dristigt gåpåmod og en risikovurdering, der endnu ikke var helt færdigudviklet.

Selvom tiden ikke kan skrues tilbage, så er det rent faktisk muligt at genoplive den gamle dristighed og føle suset i kroppen, når toppen af træet er nået. Go2top beskæftiger sig netop med denne type udendørsaktiviteter og kan tilbyde både vejledning og instruktion.

Med Go2top’s store netværk og speciale i træklatring og rappelling er der særdeles mange muligheder for at afholde et spændende og alternativt arrangement, der med sikkerhed bliver en succes, hvad enten der er tale om teambuilding, familiearrangementer, en polterabend eller en børnefødselsdag.

 

 

Baggrund

Go2top er ejet af Claus Funk Østergaard. Claus er uddannet som friluftvejleder med speciale i træklatring i 2012. Han arbejder med stor passion for faget og elsker alle slags udendørs aktiviteter. Claus er oprindeligt uddannet som pædagog, og har senere hen uddannet sig til friluftsvejleder, træklatreinstruktør samt træklatringsvejleder.

Hos Go2top er du i sikre hænder hvor vores veluddannede og kompetente medarbejdere er klar til at efterleve netop dine ønsker til et fantastisk arrangement.

Vi tilbyder undervisning på alle niveauer inden for træklatring både for begyndere samt avancerede kurser. Vi henvender os til alle der ønsker at lære om træklatring, alt fra fagpersoner som skal arbejde med træklatring (avancerede kurser), til enkelte personer som blot ønsker at dygtiggøre sig i klatre teknik.

 

Teambuilding, firma, polterabend

Det er ikke uden grund, at ordet polterabend stammer fra de to tyske ord ”polter” og ”abend”, der henholdsvis betyder ”buldre, brage og larme” og ”aften”. Der skal være knald på, når brudens eller brudgommens sidste aften som ugift fejres, og fænomenet polterabend er i løbet af de sidste 30 år blevet en fast tradition her i Danmark.

Go2top sørger for en særdeles velegnet og udfordrende un-derholdning ved sådanne lejligheder. Træklatring og rappelling forener morskab med spænding, udfordring og fornøjelse. Hæsblæsende udendørsaktiviteter som førnævnte er bestemt et oplagt valg, fordi det er fysisk krævende på en alternativ måde og derfor også en anderledes oplevelse, der næppe vil gå i glemmebogen.

Desuden er det på områder som smidighed, balance, motorik, at du vil blive testet, og alene det at iagttage sine medmennesker kan have en stor underholdningsværdi. Er du på udkig efter en sjov og alternativ dag/aften, der for alvor kan medvirke til at gøre en ven eller en venindes polterabend uforglemmelig, behøver du ikke lede længere.